Intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“ | Penkta laida: Rimantė, Lukas ir Kamilė

2024-06-25

Nuotaikingas azartinis intelektinis žaidimas įpusėjo. Pristatome jau penktąją „Aš – investuotojas?“ laidą, kurioje varžosi Rimantė Kulvinskytė, Lukas Ramonas ir Kamilė. Nuotaikingas žaidimo vedėjas Ignas Krupavičius ir toliau tikrins dalyvių investavimo bei finansinio raštingumo žinias. Laidos pabaigoje paaiškės, kuris iš dalyvių pateks į kitą etapą ir varžysis dėl finalinio žaidimo. Žurnalistė, knygų autorė Rimantė prisipažįsta kol kas neinvestuojanti, tačiau svajojanti laimėtą sumą skirti knygų leidybai. Ar ši jos svajonė išsipildys?

 

Penktoje laidoje taip pat išgirsite net du „Swedbank“ ekspertus – Donatą Šetiką ir Justiną Bagdanavičiūtę, kurie paaiškins, kaip sumažinti investicijų rizikas ir kas yra ETF fondai bei kaip jie veikia.

Laida „Aš – investuotojas?“ transliuojama „Swedbank“ Lietuvoje „Youtube“ kanale kiekvieną antradienį. Visas laidas rasite čia

Žaidime pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti  traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

 

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.
Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.