Intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“ | Septinta laida: Donatas, Kristina ir Silvestras

2024-07-09

Tai jau septintoji nuotaikingo intelektinio žaidimo „Aš – investuotojas?“ laida ir pirmasis pusfinalis, kuriame toliau savo jėgas mėgina į kitą etapą patekę dalyviai: Donatas Karklius, Kristina Savickytė ir Silvestras Dikčius. Žaidimo vedėjas Ignas Krupavičius ir toliau tikrins jų investavimo bei finansinio raštingumo žinias. Laidos pabaigoje paaiškės, kuris iš dalyvių pateks į finalą ir varžysis su kitais finalistais. Aktorė Kristina, nors ir nelaimėjo atrankos žaidimo, į kitą etapą pateko pagal bendrą įskaitą, dėl parodytų gerų rezultatų. Įdomu, kaip jai seksis šiame etape ir ar ji pralenks savo žaidimų nugalėtojus Donatą ir Silvestrą?

 

Septintoje laidoje taip pat išgirsite du „Swedbank“ ekspertus – Greta Ilekytę ir Tomą Bakutį, kurie paaiškins, kada tinkamas laikas investuoti ir į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis pensijų fondą?

Laida „Aš – investuotojas?“ transliuojama „Swedbank“ Lietuvoje „Youtube“ kanale kiekvieną antradienį. Visas laidas rasite čia

Žaidime pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti  traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

 

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.
Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.