Intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“ | Šešta laida: Vygantas, Kristina ir Evaldas

2024-07-02

Tai jau šeštoji – paskutinioji atrankinio etapo „Aš – investuotojas?“ laida, kurioje varžosi Vygantas, Kristina Savickytė, Evaldas Jasaitis. Nuotaikingo intelektinio žaidimo vedėjas Ignas Krupavičius ir toliau tikrins dalyvių investavimo bei finansinio raštingumo žinias. Laidos pabaigoje paaiškės, kuris iš dalyvių paskutinysis pateks į pusfinalį ir varžysis dėl finalinio žaidimo. Komikas Evaldas prisipažįsta, jog kol kas neturi daug investavimo patirties, tačiau jo tikslas – tapti turtingu. Įdomu, kaip jam seksis šiame žaidime?

 

Šeštoje laidoje taip pat išgirsite net du „Swedbank“ ekspertus – Donatą Šetiką ir Andrių Šuminą, kurie paaiškins, ką vertėtų žinoti norint investuoti į obligacijas ir kokia yra ilgalaikio investavimo nauda.

Laida „Aš – investuotojas?“ transliuojama „Swedbank“ Lietuvoje „Youtube“ kanale kiekvieną antradienį. Visas laidas galite rasti čia

Žaidime pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

 

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.
Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.