INVESTAVIMO AKADEMIJA | Apibendriname rezultatus ir svarbiausius patarimus pradedantiesiems investuotojams

2023-09-27

Paskutinėje „Investavimo akademija“ laidoje ne tik suskaičiuojame, kaip per keturis mėnesius keitėsi laidos vedėjos investavimo eksperimento krepšelis, bet ir toliau su ekspertais plečiame žinias:

  • Kokius rodiklius ekonomistai stebi prognozuodami akcijų kainas ir ar lengva juos stebėti paprastam investuotojui?
  • Kokias priemones pasirinkti pirmajai investicijai?
  • Kaip nusistatyti savo rizikos toleranciją?
  • Investuoti ar geriau grąžinti būsto paskolą?
     


Tai tik dalis klausimų, į kuriuos žiūrovams atsakys „Milvas” fondų valdytojas Tautvydas Marčiulaitis ir Swedbank” vyriausiasis ekonomistas Nerijus Mačiulis. 

Laidoje jūsų laukia ir svarbiausios žinios su Ignu Krupavičiumi iš finansų pasaulio. Šįkart daugiausiai laiko skirsime aptarti Europos ir Jungtinių Amerikos Valstijų centrinių bankų sprendimus.  

Laidos vedėja Justina Bagdanavičiūtė kartu su savo patarėju Tautvydu detaliai peržvelgs savo turimą investicijų krepšelį ir aptars, ko svarbu nepamiršti ateityje, kai ji investavimo kelionę tęs savarankiškai. Per projekto laiką ji iš viso jau investavo 1100 Eur.

Visa laidoje pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

Apie Justinos investavimo eksperimentą galite skaityti čia.

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.

Pradėti savo investavimo kelionę galite čia

Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.