INVESTAVIMO AKADEMIJA | Investuojame į akcijas: kokių įmonių vertybinius popierius pasirinkti

Ketvirtoji „Investavimo akademijos“ laida – jau jūsų ekranuose. Šįkart dėmesio centre –  investavimas į įmonių akcijas, kurios, palyginti su ankstesnėse laidose aptartais investiciniais fondais, yra rizikingesnės, tad ir atidumo jos reikalauja daugiau. Aktualios informacijos ir reikalingų patarimų netrūks nei pradedantiesiems, nei jau patyrusiems investuotojams.
 



Laidos rubrikos „Klausiat? Atsakom!” ekspertai išsamiai atsakys į rūpimus klausimus apie tai, kuo reikėtų pasidomėti renkantis konkrečių įmonių akcijas bei kaip vertinti jų finansinę padėtį ir potencialą, prieš priimant sprendimus. 

Šįkart į žiūrovų klausimus atsakys laidos ekspertas, „Milvas“ fondų valdytojas Tautvydas Marčiulaitis ir prie jo prisijungęs „Swedbank“ Investicinės bankininkystės padalinio projektų vadovas Vytautas Lapė. 

Laidoje, kaip ir kaskart, išgirsite šviežiausias finansų rinkų naujienas iš viso pasaulio. Naujienų – nemažai: nuo palūkanų normų didinimo JAV ir euro zonoje iki intriguojančių, greitu metu pasirodysiančių didžiausių pasaulio įmonių finansinių rezultatų. Daugiau apie tai rubrikoje „Investavimo naujienos“ papasakos jos vedėjas, žurnalistas Ignas Krupavičius. 
 
Jau septynias savaites vykstantis investavimo eksperimentas įgauna pagreitį. Ketvirtojoje laidoje Finansų instituto ekspertė Justina Bagdanavičiūtė apžvelgs savo investicinio krepšelio rezultatus ir, kartu su Tautvydo Marčiulaičio patarimais, bandys investuoti į dividendines akcijas. Kokios įmonės akcijas ji pasirinks ir kodėl – žiūrėkite toliau laidoje. 
 
Visa laidoje pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:
 

 

Apie Justinos investavimo eksperimentą galite skaityti čia.

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.

Pradėti savo investavimo kelionę galite paspaudę čia.

Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.