INVESTAVIMO AKADEMIJA | Subalansuoti fondai – kas tai ir kada juos verta pasirinkti?

2023-09-13

Aštuntoje „Investavimo akademija“ laidoje laidos vedėjai ir ekspertai dalinasi savo žiniomis ir patirtimi apie subalansuotus fondus:

  • Kuo subalansuoti fondai skiriasi nuo kitų, esančių rinkoje?
  • Kokio amžiaus investuotojams jie tinkami?
  • Ar subalansuoti fondai tinka, norint investuoti periodiškai?
  • Koks šių fondų pasirinkimas yra Lietuvos investuotojams? 
     


Tai tik dalis klausimų, į kuriuos žiūrovams atsakys „Milvas” fondų valdytojas Tautvydas Marčiulaitis ir „Swedbank” Investavimo produktų srities vadovas Donatas Šetikas. Jie yra rubrikos „Klausiat? Atsakom!” ekspertai.

Taip pat žiūrovams toliau pasakojame, kas svarbaus ir įdomaus įvyko finansų pasaulyje. Svarbiausias naujienas, jau tradiciškai, pristato žurnalistas Ignas Krupavičius. Šįkart dėmesio centre – ne tik naujienos apie akcijų rinkas, bet ir apie palūkanų normas ir infliaciją.

Teorines žinias apie subalansuotus fondus laidos vedėja Justina Bagdanavičiūtė išbandys ir praktiškai – 100 eurų papildys savo investicijų portfelį, pasirinkdama vieną iš subalansuotų fondų. 

Visa laidoje pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:


Apie Justinos investavimo eksperimentą galite skaityti čia.

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.

Pradėti savo investavimo kelionę galite čia

Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.