Suėjo 18-a? SWEDBANK tau turi dovaną!

2023-09-14

Jei esi „Swedbank“ klientas ir tau suėjo 18 metų, gali gauti banko dovaną – 20 eurų investavimui. Į gimtadienio šventę banko kviesti nereikės, pakaks pačiam užsukti į interneto banką.

Kas gali gauti šią dovaną? Dovaną gali gauti visi pilnametystės sulaikę „Swedbank“ jaunimo programos dalyviai iki kol jiems sukaks 19 metų. 

Kokia tai dovana? Bankas padovanos tau 20 eurų, kurie bus pervesti į tavo banko sąskaitą, susietą su vertybinių popierių sąskaita, o tuomet už šią sumą bus nupirkti „Swedbank Robur Access Edge Global“ fondo vienetai. 

Kaip atsiimti dovaną? Dovaną atsiimti galima tik interneto banke. Ją rasi paspaudęs čia.

Paspaudus mygtuką „Atsiimti dovaną“ ir prisijungus prie interneto banko, tavęs bus paprašyta sutikti su pasiūlymo taisyklėmis ir atsidaryti vertybinių popierių sąskaitą, jeigu tokios dar neturi. Dovana tave pasieks dviejų savaičių laikotarpyje.


Ar man reikės mokėti mokesčius už šią dovaną? Ne, už dovaną jokių mokesčių bankui mokėti nereikia. Tačiau pradėjęs investuoti, kaip ir kiti investuotojai, tapsi atsakingas už prievolę sumokėti mokesčius parduodant fondo vienetus ir gavus pelno. Plačiau apie investavimo pajamų apmokestinimą skaityk čia

Man 18-a! >> Atsiimti dovaną

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.