Tinklalaidė „Pokalbis laboratorijoje“ | Apie „GameStop“, „Tesla“, bitkoiną ir finansų rinkas po pandemijos

2021-02-05

 

Net ir mažiau investavimu besidomintys pastarosiomis savaitėmis negalėjo nepastebėti gausybės antraščių apie sujudimą JAV finansų rinkose. Jį sukėlė socialinio tinklo „Reddit“ subrupės „WallStreetBets“ nariai. Ar tai – finansų rinkų revoliucija, o gal „įprasta diena ofise“? Pokalbio laboratorijoje metu apie tai diskutuoja Nerijus Mačiulis ir finansų ekonomistas Tautvydas Marčiulaitis.
 
Tinklalaidėje ekonomistai taip pat aptaria „ant bangos“ esantį emocinį investavimą ir kylančius burbulus finansų rinkose. Taip pat bando atsakyti į klausimą, ar tai – nerimą keliantis reiškinys, o gal tik būdas išmokti svarbių investavimo pamokų?
 
Pokalbio metu išgirsite ir apie įmones, kurių kaina, anot Nerijaus ir Tautvydo, neturi nieko bendro su finansais bei sužinosite, kokia ateitis laukia bitkoino ir dar daugiau.

Pokalbio audio formatu galite klausytis čia:

 

 

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.