19 asmeninės lyderystės metų | Produktų linijos vadovė Rima Viršilienė

2021-08-04

Produktų linijos vadovė Rima Viršilienė

Patirtis „Swedbank“: 19 metų
Atradimas dirbant „Swedbank“: gebėjimas gyventi nuolatiniame pokytyje
Poilsis nuo darbo: vaikščiojimas pušynuose ir pokalbiai

Produktų linijos vadovė Rima Viršilienė prie „Swedbank“ prisijungė vos baigusi universitetą, prieš 19 metų. Karjeros kelyje Rima turėjo 4 metų pertrauką, po kurios, pasinaudojusi „Swedbank“ karjeros konsultacija, grįžo į specialistės poziciją su aiškiu tikslu – augti ir tobulėti. Keldama sau iššūkius, Rima sulaukė stipraus kolegų palaikymo ir galiausiai tapo Produktų linijos vadove.

Pradžia „Swedbank“

„Atsimenu visas smulkmenas, net darbo pokalbio klausimus. Kai sulaukiau kvietimo prisijungti prie Telefoninės bankininkystės komandos, emocijos netilpo širdyje. Žinoma, pirmi trys mėnesiai buvo sunkiausi – reikėjo išmokti viską nuo pagrindų. Tačiau jaunatviškas optimizmas, noras dirbti ir puiki komanda daro stebuklus.“

Augimas „Swedbank“

„Laikas bėgo greitai. Klientų aptarnavimo modeliai keitėsi, paslaugos tobulėjo, todėl vis atsirasdavo naujų galimybių išbandyti save ir judėti kartu su pokyčiais. Nebuvo kada nuobodžiauti, judant į priekį nuolat reikėjo galvoti apie tai, kaip suspėti suvaldyti naujai atsirandančius iššūkius ir mokytis, mokytis, mokytis.
Esu labai reikli sau, noriu visko čia ir dabar. Noriu viską suprasti, viską mokėti ir dalintis patirtimi bei žiniomis su kitais. Reiklumas kartais pakiša koją, išgyvenu, kai nepasiseka atlikti užduoties taip gerai, kaip norėčiau.“

Tikslai

„Aš visada turiu asmeninių tikslų. Atvirai – aš negaliu be jų gyventi. Man įdomu planuoti, tada statyti mažus lieptelius, o kartais ir didelius tiltus, kad būtų lengviau pasiekti tai, ko noriu ir kas man tuo metu atrodo reikalinga. Dievinu šį procesą“.

Iššūkiai

„Didžiausias iššūkis yra dabartinė mano pozicija, nes praeities iššūkiai jau yra įveikti ir tapę patirtimi bei pamokomis. Pradedant naują veiklą, iššūkiu tampa neišsigąsti nežinios. Padėdama sau, stiprinu savo mąstyseną ir stengiuosi vengti neigiamus priešdėlius turinčių žodžių: „nesugebėsiu“, „nemoku“, „ne mano vieta“, „ne to tikėjausi“. Visada save raminu kartodama: „pjaustyk obuolį skiltelėmis, nemėgink įveikti jo vienu kąsniu“. Mažas žingsnelis į priekį kasdien užtikrina, kad anksčiau ar vėliau man pavyks viskas, ką sugalvosiu.

Jei jaučiate norą judėti į priekį ir esate pasiryžę pokyčiams, „Swedbank“ gali tapti tinkama vieta tai įgyvendinti: www.swedbank.lt/karjera

 

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.