Būtent! diskusija „Dirbtinis intelektas ir robotai skverbiasi į profesijas“

Pirmą kartą Lietuvoje organizuotas diskusijų festivalis „Būtent!“ yra atviras, nepolitinis, nemokamas renginys, kurio tikslas – skatinti šalyje diskusijų ir įsiklausymo kultūrą, toleranciją skirtingiems požiūriams, pilietinį įsitraukimą ir gerinti priimamų visuomenei svarbių sprendimų kokybę.

Ši diskusija apie tai, kad gyvename fundamentalių pokyčių laikotarpiu, kuris prilyginamas technologinei revoliucijai. Dirbtinis intelektas, robotai, elektroninių monetų kalyklos, regis, keičia žmonėms įprastą profesijų struktūrą. Tačiau netgi revoliucijos vyksta palaipsniui. Ir visada per žmonijos istoriją mes sugebėjome prisitaikyti prie radikalių pokyčių. Taip bus ir dabar. Bijoti nereikia. Reikia domėtis ir pasinaudoti mums atsivėrusiomis unikaliomis galimybėmis visiems augti drauge, įskaitant dirbtinį intelektą.

Moderatorius: Gediminas Misevičius.

Dalyviai: Kęstutis Gardžiulis, Tomas Deržanauskas, Adolfas Laimutis Telksnys, Milda Dargužaitė. 

 

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.