Į „Swedbank“ Verslo akademijos finalinį renginį kviečiami visi verslininkai – čia jie galės užmegzti naudingų kontaktų

2024-05-20

Šį ketvirtadienį, gegužės 23 d., baigiasi daugiau kaip tris mėnesius trukusi „Swedbank“ Verslo akademija – smulkiojo verslo stiprinimo projektas, kuriame savo verslumo įgūdžius lavino 10 dalyvių iš įvairių įmonių. Į finalinį renginį, kuris įvyks „Swedbank“ pagrindinėje būstinėje Vilniuje, kviečiami visi smulkių įmonių atstovai ar pradedantieji verslininkai, norintys užmegzti naudingų kontaktų ir taip atrasti naujų partnerysčių ir galimybių savo verslui.

„Verslo akademijos pranešimais ir jų dalyvių progresu domėjosi didelis išorės stebėtojų skaičius, tarp kurių, tikėtina, buvo ir kitų smulkiojo verslo atstovų ar savo verslo ambicijas dar tik puoselėjančių gyventojų. Todėl šįmet į finalinį projekto renginį kviečiame registruotis visus, kuriems yra aktualu stiprinti savo verslą ir ieškoti naujų augimo galimybių. Jo dalyviams pirmą kartą organizuosime kontaktų mezgimo sesijas, kurias moderuos šalyje žinomi, patyrę verslo konsultantai“, – teigia Rasa Verkauskaitė-Kazanskienė, „Swedbank“ Smulkių verslo klientų ir pardavimų skyriaus vadovė.

Anot jos, nors verslui skirtų renginių Lietuvoje netrūksta, smulkiojo verslo poreikiams pritaikytų formatų nėra daug. Todėl „Swedbank“ kartu su Verslo akademijos partneriais nusprendė suorganizuoti nemokamą kontaktų mezgimo sesiją. Joje dalyvauti galės visi iš anksto užsiregistravę verslo atstovai.

Kontaktų mezgimo sesijoje darbas vyks nedidelėmis grupėmis pagal skirtingas verslui aktualias temas. Bendravimą grupėse moderuos verslo konsultantai Guoda Sakalauskienė, Lina Jankauskienė, Rūta Gaudiešienė, Remigijus Savickas, Liana Mogišaitė, Erikas Viršilas, Povilas Petrauskas, Aida Rafanavičė ir kiti. Sesijos metu grupių dalyviai kelis kartus pasikeis, taip siekiant padidinti naudingų kontaktų skaičių.

Be to, naujų idėjų bus galima pasisemti ir iš specialaus renginio svečio – kūrybingumo guru, reklamos agentūrų „NEW!“ ir „SuperYou“ partnerio Tomo Ramanausko, kuris skaitys pranešimą kūrybingumo tema „Kūrybingumas versle: pasivertimas kitu“.

„Swedbank“ Verslo akademijos finalinis renginys įvyks gegužės 23 d., „Swedbank“ pagrindinėje būstinėje, Konstitucijos pr. 20A, Vilniuje. Norint dalyvauti „Swedbank“ Verslo akademijos finaliniame renginyje, reikalinga išankstinė registracija. Verslo atstovai kviečiami registruotis per šią nuorodą iki gegužės 22 d.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.