Mažeikiuose atidarytas atnaujintas „Swedbank“ padalinys: užtikrintas prieinamumas klientams su negalia

2024-07-24

Mažeikiuose antradienį po patalpų pertvarkos duris atvėrė atnaujintas „Swedbank“ padalinys. Modernios banko patalpos įrengtos pagal naujausius klientų aptarnavimo standartus ir pritaikytos klientams su negalia.

„Siekdami, kad visi mūsų klientai galėtų patogiai naudotis „Swedbank“ teikiamomis paslaugomis, nuosekliai atnaujiname savo padalinius visoje Lietuvoje pagal naujausias aptarnavimo kultūros gaires ir užtikrindami prieinamumą visiems mūsų klientams“, – sako „Swedbank“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovė Jūratė Gumuliauskienė.

Mažeikiuose atnaujintame „Swedbank“ padalinyje įrengti taktiliniai takai prie savitarnoje esančių bankomatų bei į padalinio patalpas, veikia automatinis durų atidarymas. Savitarnos zonoje įrengti universalūs bankomatai, kurie gali tiek išduoti, tiek priimti pinigus. 

Kaip ir visuose „Swedbank“ bankomatuose šalyje, Mažeikių padalinio savitarnos zonoje esančiuose bankomatuose įdiegtas audio gidas. Prijungę savo ausines regos negalią turintys klientai gali saugiai ir be kitų asmenų pagalbos naudotis visomis bankomatų funkcijomis.



Bendras banko nuomojamų patalpų plotas užima apie 300 kv. m., čia iš viso įrengta 12 darbo vietų, į patalpų pertvarkymą investuota daugiau kaip 300 tūkst. eurų.

Adresu Žemaitijos g. 1A esantis padalinys dirba I–IV 9–17 val., V 9–16 val. „Swedbank“ padaliniuose aptarnaujami tik iš anksto užsiregistravę klientai, tą galima padaryti interneto banke.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.