„Swedbank“ Lietuvoje Atitikties tarnybai vadovaus Kazimieras Zaveckas

2020-10-27

Nuo š. m. lapkričio 30 d. „Swedbank“ Lietuvoje Atitikties tarnybai pradės vadovauti Kazimieras Zaveckas. 

K. Zaveckas turi sukaupęs patirties atitikties ir teisės srityje, vadovaudamas SEB banko Baltijos šalių bankininkystės Atitikties tarnybai. Anksčiau jis yra vadovavęs SEB banko Lietuvoje Atitikties tarnybai bei šio banko Teisės tarnybai, taip pat yra dirbęs Tarptautiniame valiutos fonde, LR Draudimo priežiūros tarnyboje.

„Džiaugiamės galėdami į „Swedbank“ vadovų komandą pakviesti tokį atitikties srities profesionalą, kaip Kazimieras. Jo turtinga ir įvairiapusė profesinė ir akademinė patirtis prisidės stiprinant banko atitikties sritį bei priimant pasaulinius atitikties reguliavimo iššūkius finansinėms institucijoms“, − sako Dovilė Grigienė, „Swedbank“ Lietuvoje vadovė. 

„Žengdamas naują žingsnį savo karjeroje sieksiu pritaikyti iki šiol sukauptas žinias ir įgūdžius atitikties ir teisės srityje. Reguliuotojų reikalavimai ir klientų lūkesčiai finansų institucijoms griežtėja ir auga, todėl bankai turi eiti koja kojon su besikeičiančia aplinka ir išlikti skaidrūs bei konkurencingi“, − sako K. Zaveckas. 

K. Zaveckas turi teisės daktaro laipsnį Mykolo Romerio universitete, šiame universitete dėsto. Jis taip pat yra kelių Lietuvos bankų asociacijos komitetų narys.

Anksčiau tarnybai trejus metus vadovavęs Vytautas Danta nusprendė palikti banką.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.