„Swedbank“ – mėgstamiausias prekės ženklas Baltijos šalyse

2022-09-22

Kasmetiniame Baltijos šalių prekės ženklų forume „Baltic Brand Awards“ „Swedbank“ ketvirtus metus iš eilės pelno visuomenės simpatijas. Remiantis plačios vartotojų apklausos rezultatais, „Swedbank“ išrinktas mėgstamiausiu prekės ženklu Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir bendrai Baltijos šalyse.

Apdovanojimai Baltic Brands

„Swedbank“ Baltijos šalyse taip pat pelnė trečią vietą nominacijoje – „Didžiausias augimas Baltijos šalyse“ ir trečią vietą nominacijoje – „Žmogiškiausias prekės ženklas Baltijos šalyse“.

Apdovanojimai BBA

Apdovanojimai vyko Rygoje, o juos atsiėmė „Swedbank“ Latvijoje vadovas Lauris Mencis.

Lauris su apdovanojimais

Šiais metais rengiamos apklausos metu buvo apklausti beveik 3 tūkst. Baltijos šalių gyventojų nuo 15 iki 74 metų amžiaus. Visuomenės atsakymai leidžia padaryti įžvalgas apie tai, kaip klientai vertina prekės ženklus. Prekės ženklo įvertinimas „mėgstamiausias“ grindžiamas keliais kriterijais, pavyzdžiui, ar jis laikomas unikaliu, aukštos kokybės, yra naudingas ir žmogiškas.

Dėkojame visiems mūsų klientams, kurie kasdien pasitiki, naudojasi ir vertina „Swedbank“ paslaugas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.