Mes atsinaujinome: naujas interneto banko bei interneto svetainės dizainas

Nuo rugsėjo 20 d. „Swedbank" Lietuvoje klientai gali matyti naujo dizaino interneto banką bei atsinaujinusią „Swedbank“ interneto svetainę www.swedbank.lt. Atsižvelgiant į  klientų lūkesčius, buvo sukurtas naujas modernus interneto banko dizainas privatiems ir verslo klientams. Šis dizainas yra patogesnis, prie interneto banko jungiantis planšetiniu kompiuteriu.

 

Pasikeitimai interneto banke

Pagrindinis dalykas, kurį pastebėsite prisijungę prie savo interneto banko, yra atsinaujinusios spalvos bei puslapių dizainas. Meniu išdėstymas ir funkcionalumai interneto banke privatiems bei verslo klientams išlieka tokie patys.

Pradinio interneto banko puslapio apačioje nuo šiol matysite ne tik kontaktinę informaciją, bet ir svarbią informaciją bei naudingas nuorodas.

Jei interneto banką naudojate planšetiniame kompiuteryje, tai jums nuo šiol daryti bus žymiai patogiau, nes naujas dizainas pritaikytas šiems kompiuteriams.

Klientų patogumui dabar yra prieinamos abi – senojo bei naujojo dizaino ‒ interneto banko versijos. Vėliau „Swedbank" interneto banko vartotojams bus siūloma naudotis tik naujojo  interneto banko dizainu. 

 

Atsinaujinusi interneto „Swedbank“ svetainė (www.swedbank.lt)

Atsinaujino ne tik interneto banko dizainas, bet ir „Swedbank“  interneto svetainė  www.swedbank.lt

Užsukę čia taip pat išvysite naujas spalvas bei kiek pasikeitusį informacijos išdėstymą. Visą aktualią informaciją klientams apie paslaugas šioje svetainėje rasite spustelėję „Paslaugų pokyčiai“.

 

Naujas naujienų portalas – „Žinių terasa“

Dar viena naujovė yra tai, kad „Swedbank“ naujienos, nesusijusios su paslaugų pokyčiais (pavyzdžiui, pranešimai žiniasklaidai) persikelia į naują naujienų svetainę „Žinių terasa“ (http://ziniuterasa.swedbank.lt/). Klientų patogumui pranešimai naujoje svetainėje, suskaidyti pagal temas: privatiems klientams ar verslo klientams. Manofinansai.lt puslapis irgi persikėlė į naująją svetainę, tad visą šio puslapio informaciją nuo šiandien rasite čia.

Taip pat „Žinių terasoje“ rasite tokius dažniausiai naudojamus įrankius, kaip skaičiuokles ar finansų žodynėlį.

Naująjį „Žinių terasos“ puslapį bus žymiai lengviau naršyti mobiliuosiuose įrenginiuose, todėl kad ir kur būsite, galėsite lengvai ir patogiai sužinoti visas banko naujienas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.