Mūsų tvarus žingsnis: darbuotojų gerovė

Mums rūpi darbuotojų gerovė, tad padedame ją palaikyti įvairiais būdais: fizinio aktyvumo skatinimu, sveikatos patikra, sveikatos draudimu, galimybe po pamokų atsivesti vaikus į laisvalaikio erdvę ir kt.

darbuotojų gerovė

Fizinė ir emocinė sveikata

Vykdome įvairias sveikatingumo iniciatyvas, Vilniuje turime nuosavą sporto klubą. Darbuotojams suteikiamas sveikatos draudimas, papildomos laisvos dienos sveikatos patikrinimui ir sveikatinimuisi. Banke veikia emocinės paramos telefono linija, kurioje dirba profesionalūs psichologai.

Lankstumas ir tobulėjimas

Padedame savo darbuotojams augti sudarydami galimybes dalyvauti įvairiuose mokymuose, profesinio tobulėjimo programose, karjeros konsultacijose. Vertiname darbo laiko, vietos ir būdų lankstumą – tai padeda mūsų darbuotojams išlaikyti pusiausvyrą tarp darbo ir asmeninio gyvenimo.

tobulėjimas

Lygios galimybės

Kuriame įtraukią ir atvirą darbo aplinką, vertiname savo darbuotojų įvairovę ir netoleruojame jokios diskriminacijos. Vyrams ir moterims už tą patį darbą ir kompetencijas siūlome tą patį atlygį. Siekiame užtikrinti lyčių balansą tarp vadovų. Padedame sumažinti karjeros atotrūkį grįžus po vaiko priežiūros. 

lygios galimybės

Prasminga veikla drauge

Siekiant sudaryti sąlygas užsiimti prasminga veikla drauge, puoselėti bendruomeniškumą ir pagalbą kitiems, inicijavome darbuotojų savanorystės programą „Mums rūpi“. Ji leidžia darbuotojams imtis komandinės arba individualios savanorystės, kuriai bankas suteikia apmokamą laisvadienį ir padeda pasirūpinti priemonėmis.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.