Tvarioms įmonėms „Swedbank“ dovanoja narystę bendradarbystės erdvėje „ROCKIT“

2023-04-06

Esate tvarių inovacijų startuolis ir tik visai neseniai pradėjote savo verslo kelionę? Visoms įmonėms, kurios atsidarė sąskaitą „Swedbank“, ir orientuojasi į tvarias inovacijas, dovanojame 3 mėnesių narystę bendradarbystės erdvėje „ROCKIT“.

Rockit


Šiame finansinių technologijų ir tvarių inovacijų centre dirba beveik 90 startuolių, vyksta iki 100 teminių renginių per metus, suteikiama galimybė nemokamai dalyvauti akseleravimo programose, išplėsti savo pažinčių tinklą, sutikti lektorių / mentorių, o gal net ir būsimų verslo partnerių.

>>Daugiau apie „ROCKIT“

Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu užpildykite kandidato anketą. Su atrinktais kandidatais susisieksime individualiai. Kriterijai kandidatams:

  • Turėti banko sąskaitą „Swedbank“
  • Nuo įmonės įsteigimo datos turi būti praėję ne daugiau kaip 12 mėnesių
  • Įmonės veikla – tvarių inovacijų srityje

>>Pateikti paraišką

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.