Tvarių inovacijų programa: Kodėl verslas dairosi į tvarumo startuolius

2023-02-13

Vasario 2 d. ROCKIT startavo „Swedbank“ inicijuota Tvarių inovacijų programa. Ja siekiama padėti ankstyvosios stadijos startuoliams išvystyti savo tvarias inovacijas, kad jos taptų vertingais sprendimais šalies verslams.

ROCKIT erdvėje vyko oficialus programos starto renginys  „IŠLIEKA STIPRIAUSI (?) Kodėl verslas dairosi į tvarumo startuolius“.

Renginio metu vyko diskusija apie tvarumo startuolių ir verslo bendradarbiavimo svarbą ir potencialą. Taip pat buvo pristatyti programoje dalyvaujantys startuoliai – nuo energetikos ir NT, iki transporto ir maisto pramonės sričių.
 


Tvarių inovacijų programos ir atrinktų startuolių pristatymas
 



Diskusija „Verslo tvarumo iššūkiai – galimybė startuoliams“

Dalyvauja: Saulėtekio slėnio mokslo ir technologijų parko vadovė  Laima Balčiūnė, Audronė Alijošiutė-Paulauskienė (Lietuvos atsakingo verslo asociacija), „Katalista Ventures“ įkūrėja ir vadovė Greta Monstavičė, GoRamp vadovas ir bendraįkūrėjas Jevgenij Polonis.

Moderuoja: Gediminas Buivydas, ISM Executive School Skaitmeninės transformacijos ir verslo modulio vadovas.

 

Startuolių ir verslo bendradarbiavimas tvarumo srityje

Pokalbis su Remy Salters, „Swedbank Lietuva“ CFO, valdybos nariu.

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.