LIVE diskusija: Kaip smulkusis verslas įveikė pandemiją, ir kokias galimybes per ją atrado

2021-06-09


„Swedbank“ atliktas smulkaus verslo nuotaikų tyrimas parodė, kad, nepaisant pandemijos išbandymų, šalies įmonės vasarą pasitinka optimistiškai. Šias tendencijas smulkių verslo klientų ir rinkodaros vadovė Rasa Verkauskaitė-Kazanskienė LIVE transliacijos metu aptarė su „Kiekvienas gali“ bendruomenės nariais: verslininke, floriste Inesa Borkovska, baro „Local Pub“ savininku Vidmantu Čičeliu ir ZENOO bendrasteigėju Mindaugu Kriščiūnu. 

Diskusijos metu pašnekovai dalinasi savo patirtimis, įgytomis įveikiant pandemijos padiktuotus iššūkius, pasiteisinusiais sprendimais, išmoktomis pamokomis ir ateities planais. Nors visi trys verslininkai dirbi gana skirtingose srityse, jie vieningai sutaria, kad labai svarbu visada išlikti lanksčiam. Ši savybė ypač vertinga tokiomis nestandartinėmis aplinkybėmis. Su kokiomis nuotaikomis smulkusis verslas pasitiko vasarą, ir kokius ateities planus kuria, sužinosite pasiklausę LIVE diskusijos.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.