Kas vairuos tavo gyvenimą? Neringa Černauskaitė „Mama, man septyniolika ir man reikia pinigų!“

„Kas vairuos tavo gyvenimą?“ – tai „Swedbank“ Finansų instituto organizuota finansinio raštingumo pagrindų konferencija, skirta jaunuoliams, kurie nori savo gyvenimą planuoti ir valdyti ne pasyviu autopiloto režimu, bet aktyviai ir savarankiškai. Joje daugiausia dėmesio buvo skiriama savarankiško gyvenimo starto taisyklėms ir finansinio saugumo priemonėms, kurios padeda neišlėkti posūkiuose ir neįstrigti kamščiuose. Konferencijos metu asmenine patirtimi bei įžvalgomis dalinosi „Swedbank“ specialistai ir verslūs Lietuvos žmonės.

Remdamasi asmenine patirtimi auginant sūnų, verslininkė ir dažus pristatančio prekės ženklo „Foxy Paint“ sumanytoja Neringa Černauskaitė aptaria būdus, kaip paskatinti paauglius planuoti savo finansus. Dabartinės jaunosios kartos motyvai dirbti ir užsidirbti kiek skiriasi nuo aspektų, motyvavusių ją užauginusios kartos atstovus. Taigi N. Černauskaitės patarimai aktualūs tiek paauglius auginantiems tėvams, tiek patiems jaunuoliams, besimokantiems kaupti asmenines santaupas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.