Ką „dirbsime“ po 20 metų? Nerijus Mačiulis

Iniciatyva „būsiu_“ kviečia savo srities profesionalus dalintis istorijomis, kurios neužrašytos nei viename vadovėlyje, ir taip padėti moksleiviams atrasti savo profesinį kelią. Konferencija „Ką dirbsime po 20 metų?“ – vienas pagrindinių Nacionalinės karjeros savaitės 2017 įvykių.

Savo patirtimi ir įžvalgomis su renginyje dalyvavusiais moksleiviais dalinosi „Swedbank“ Lietuvoje vyriausiasis ekonomistas Nerijus Mačiulis. Kaip kažkada svajojęs tapti kunigu, Nerijus atsidūrė ten, kur yra šiandien? Kodėl dabartiniai moksleiviai galės išeiti į pensiją tada, kada tik panorės? Kokių žmogaus kompetencijų ir gebėjimų tikrai nepakeis robotai?

Antrojoje konferencijos dalyje savo karjeros kelią pristato ir istorijomis dalinasi „Swedbank“ darbuotojai: Jurgita Čaplikaitė, Grupės IT personalo konsultantė; Jūratė Cvilikienė, Finansų instituto vadovė; Mingailis Bajorinas, Privačių klientų vadybininkas; Andrius Šuminas, Privačiosios bankininkystės vadovas. Diskusiją moderuoja Karjeros centro vadovė Agnė Jonaitytė – Karalienė.

Konferenciją pradeda iniciatyvos „būsiu_“ vadovė Rūta Radzevičiūtė ir „Swedbank“ Lietuvoje vadovė Dovilė Grigienė.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.