Kas vairuos tavo gyvenimą? Igoris Ryklys „Pirštu pasiekiamas bankas“

„Kas vairuos tavo gyvenimą?“ – tai „Swedbank“ Finansų instituto organizuota finansinio raštingumo pagrindų konferencija, skirta jaunuoliams, kurie nori savo gyvenimą planuoti ir valdyti ne pasyviu autopiloto režimu, bet aktyviai ir savarankiškai. Joje daugiausia dėmesio buvo skiriama savarankiško gyvenimo starto taisyklėms ir finansinio saugumo priemonėms, kurios padeda neišlėkti posūkiuose ir neįstrigti kamščiuose. Konferencijos metu asmenine patirtimi bei įžvalgomis dalinosi „Swedbank“ specialistai ir verslūs Lietuvos žmonės.

Savo kasdienybės be mobiliojo telefono neįsivaizduoja kone nei vienas jaunosios kartos atstovas. Išmaniosios technologijos pakeitė ir organizacijų – kartu ir bankų – darbo procesus. „Swedbank“ Elektroninių pardavimų ir paslaugų Baltijos šalyse tarnybos vadovas Igoris Ryklys atskleidžia plačias išmaniųjų technologijų galimybes bei supažindina su perspektyvomis, kurios laukia jaunuolių, besidominčių šia sritimi.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.