Serialas „Gyvenu tvariai” | NAMAI (1 serija)

2021-04-02


Tvarumo sąvoka pirmąkart pavartota daugiau nei prieš 30 metų Jungtinių Tautų organizacijos ataskaitoje, išsikeliant tvaraus vystymosi siekį palaikyti harmoniją tarp gamtos, žmonių ir visuomenės tarpusavio santykių. Organizacijoms tai – nemenkas iššūkis, tačiau  net ir mažas pokytis, pradedant nuo savęs bei savo asmeninių įpročių, yra didelis žingsnis link tvaresnio rytojaus.

Pamatykite, kaip serialo „Gyvenu tvariai“ veikėjai ieško būdų prisidėti prie geresnės žmonijos gyvenimo kokybės bei šviesesnės planetos ateities. Galbūt šaržuotuose pavyzdžiuose ir gyvenimiškose situacijose atpažinsite save? Pirmojoje „Gyvenu tvariai“ serialo dalyje „Namai“ Arnoldas (vaid. Artur Svorobovič) ir Ramunė (vaid. Gelminė Glemžaitė) pateikia savo pavyzdžius, kaip suderinti darnaus vystymosi tikslus ir namų buitį. Sekite „Gyvenu tvariai“ serialo naujienas „Swedbank Lietuvoje“ kanale YouTube platformoje: https://www.youtube.com/c/SwedbankLietuvoje.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.