„Ekonomikos klasė“ Nr. 6 | Ištekliai pamokoms

2022-01-17

Jūsų dėmesiui – jau šeštasis mokytojams skirto žurnalo „Ekonomikos klasė“ numeris. Šiame „Swedbank“ Finansų instituto kuriamame žurnale pateikiame idėjų, kaip klasėje „įdarbinti“ naujausią finansų ekspertės Jūratės Cvilikienės išleistą knygą „Pradėk dabar: finansinis gidas paaugliams“. Čia apžvelgiame svarbiausius finansinių temų aspektus, aktualius paaugliams, pasiūlome idėjų diskusijai klasėje, taip pat – ir su kiekviena aptariama tema susijusių užduočių moksleiviams.

Žurnale rasite ir šviežiausią informaciją apie jau antrą kartą organizuojamą didžiausią nuotolinę pamoką Lietuvoje „Mokonomiką“. Jei praleidote vykusią praėjusiais metais, visų šaunių jos lektorių paskaitas rasite amžiaus grupėmis suskirstytose turinio kategorijose.

Leidinio dėmesio centre – ir pasirėmus knyga „Pinigai ir kiti Gilučių šeimos reikalai“ sukurti ištekliai. Tai – ir garsinė knygos versija, ir medžiaga, parengta darbui klasėje.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.