NEMOKAMA KNYGA JAUNUOLIAMS | „Pradėk dabar: finansinis gidas paaugliams“

2021-08-31

Tai pirmasis gidas visiems jaunuoliams, kurie nori sumaniai ir atsakingai tvarkytis su pinigais, išmokti taupyti, investuoti ir pasirūpinti karjera ar sukurti nuosavą verslą.

knyga


Šioje knygoje „Swedbank“ Finansų instituto ekspertė Jūratė Cvilikienė ir žinomi sėkmingi žmonės Lietuvoje – Beata Nicholson, Orijus Gasanovas, Rimvydas Širvinskas (Makalius), Ieva Krivickaitė, Tautvydas Marčiulaitis ir Laurynas Zmejauskas – dalijasi įkvepiančiomis istorijomis, nuotykiais, praktiniais patarimais bei įžvalgomis ir padeda atsakyti į svarbiausius klausimus, susijusius su pinigais, nuolat kylančius jaunam žmogui:

  • Kodėl svarbu sekti savo biudžetą ir kaip tai gali padėti pasiekti finansinių tikslų?
  • Kaip užsidirbti savų pinigų ir ką svarbu žinoti norint pradėti dirbti dar paauglystėje?
  • Kaip suprasti, kokią profesiją rinktis? Kaip susidėlioti pirmuosius karjeros žingsnius?
  • Kokie yra pagrindiniai verslo ir jo kūrimo principai? 
  • Ką būtina žinoti apie investavimą? Ar norint investuoti tikrai reikia turėti labai daug pinigų ir ar investuoja tik ekspertai?
  • Kaip savanorystė gali padėti atrasti save, kokios naudos ji gali atnešti savanoriaujančiam jaunuoliui?

Nemokamą elektroninę knygos versiją galite atsisiųsti paspaudę šią nuorodą arba paspausdami rodyklės ženklelį knygos viršelio dešiniame viršutiniame kampe. Įsigyti popierinę jos versiją galite knygynuose „Vaga“ ir „Pegasas“, didžiosiose „Maxima“, „Rimi“, „Norfa“ parduotuvėse bei e. prekybos kanaluose www.baltoslankos.lt, www.knygos.lt, www.patogupirkti.lt.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.