Ištekliai. III dalis

 

Taigi ką mes sužinojome šiandien? Na, išties labai paprastus dalykus – apie tai, kad mūsų norai yra neriboti, o ištekliai, deja, riboti. Mes žinome tokius išteklius, kuriuos gana lengva suprasti ir pamatuoti: tai naudingosios iškasenos, galbūt tai yra pinigai, galbūt tai yra nekilnojamasis turtas. Bet neretai pamirštame, kad mūsų laikas, mūsų sveikata yra ne ką mažiau brangus išteklius, nuo kurio gali prasidėti bet kokia kelionė – ar į tavo svajonių mokslus, ar į tavo svajonių darbą. Formulė „noriu-galiu-reikia“ yra 3 atraminiai akmenys, kurie tau gali padėti paskirstyti savo išteklius kūrybingai ir taip, kaip reikia.

Ačiū tau, kad skyrei vieną savo brangiausių išteklių – laiką – ir pasiklausei, ką mes turėjome tau papasakoti šioje pamokoje. Daugiau įvairių temų, tokių kaip mainai, taupymas, bankų istorija, gali rasti atvykęs čia, į Finansų laboratoriją. Pakviesk savo klasę, mokytoją, užsiregistruokite ir visi kartu atvykite į Finansų laboratoriją. Na, o mes jūsų čia lauksime.

Registracija apsilankymui: www.finansulaboratorija.lt.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.