INVESTAVIMO AKADEMIJA | Periodinis investavimas – kokie pliusai ir kada jį rinktis?

Trečiojoje „Investavimo akademija“ laidoje laidos vedėjai ir ekspertai dalinasi savo žiniomis ir patirtimi apie periodinį investavimą:

  • Kokie yra periodinio investavimo pliusai ir minusai?
  • Kaip geriau investuoti: kasdien, kas savaitę ar kas mėnesį?
  • Kaip skaičiuoti periodinių investicijų grąžą?


Tai tik dalis klausimų, į kuriuos žiūrovams atsakys „Milvas” fondų valdytojas Tautvydas Marčiulaitis ir „Swedbank” Finansų rinkų tarnybos vadovas Marius Ignotas. Jie yra rubrikos „Klausiat? Atsakom!” ekspertai.

Laidoje toliau stebime ir pasakojame, kas svarbaus ir įdomaus įvyko finansų pasaulyje. Svarbiausias naujienas, jau tradiciškai, pristato žurnalistas Ignas Krupavičius. Šįkart dėmesio centre – kripto, kuri yra laikoma labiausiai kontroversiška turto klase. 

Taip pat įsibėgėja ir specialusis investavimo eksperimentas, kuriame laidos vedėja Justina Bagdanavičiūtė šįkart pati išbandys periodinį investavimą. Kokiu dažnumu ir į kokias priemones ji investuos? Kiek tam skirs eksperimento biudžeto?

Visa laidoje pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

 

Apie Justinos investavimo eksperimentą galite skaityti čia.

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.

Jeigu praleidote, ankstesnę laidą apie pirmąją Justinos investiciją galite peržiūrėti čia.

Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.