„Swedbank“ konsultacijų centras persikėlė į naujas patalpas verslo centre „Wave“

2020-10-08

Nuo šių metų spalio pradžios „Swedbank“ konsultacijų centras veikia naujose patalpose verslo centre „Wave“, kuris yra įsikūręs Savanorių prospekte Vilniuje. Kartu su banko konsultacijų centru į naujas patalpas persikėlė ir Savanorių prospekte veikęs „Swedbank“ klientų aptarnavimo padalinys. Iš viso verslo centre „Wave“ bankas nuomosis apie 2 tūkst. kv. m. patalpas. 

„Skaičiuojame, kad naujose patalpose dirbs daugiau nei 170 klientų aptarnavimo specialistų ir konsultantų. Šiame verslo centre patalpas pasirinkome dėl pažangių biuro sistemų ir strategiškai geros vietos klientų aptarnavimui – aplinkui įsikūrę nemažai verslo įmonių, didelė gyventojų koncentracija“, – sako Jūratė Gumuliauskienė, „Swedbank“ klientų aptarnavimo tarnybos vadovė.

padalinys

Pasak jos, taip pat svarbu, kad verslo centrą „Wave“ plėtojusi bendrovė „Galio Group“ laikėsi BREEAM standarto, pagal kurį įdiegus inovatyvias pastato valdymo ir inžinerines sistemas bus užtikrinta aukšta kokybė ir komfortas banko klientams ir darbuotojams. 

„Atnaujintas klientų padalinys įrengtas pagal naujausias aptarnavimo kultūros gaires. Daug dėmesio skyrėme klientų komfortui, siekėme užtikrinti, kad gyventojams būtų pasiūlytos išmanios savitarnos priemonės, ir jie būtų aptarnaujami dar greičiau, patogiau ir lanksčiau“, − sako J. Gumuliauskienė. 

Įrengdamas darbo vietas konsultacijų centre ir klientų padalinyje, „Swedbank“ atsižvelgė į tvarumo kriterijus. Čia naudojamas energiją taupantis išmanusis darbo vietų apšvietimas, biuro baldai pagaminti laikantis tvaraus verslo principų. Biuro patalpose taip pat įgyvendinti sprendimai, padedantys sumažinti šiukšlių kiekį, jos yra rūšiuojamos.

virtuvė

Pasak J. Gumuliauskienės, siekiant užtikrinti darbuotojų komfortą, naujose patalpose įrengtos specialios poilsio ir laisvalaikio erdvės. Tuo metu mokyklinio amžiaus vaikų turintys darbuotojai juos galės atsivesti į pamokų ruošos ir žaidimų erdvę, kuri dėl šiuo metu esančios pandemijos situacijos veiklą vykdys pagal galiojančias visuomenės sveikatos normas ir rekomendacijas.  

„Swedbank“ kelia aukštus reikalavimus darbo aplinkos komfortui – tai, kad bankas pasirinko mūsų išplėtotą verslo centrą, laikome svarbiu įvertinimu. Tikime, kad biurų pastate „Wave“ įsikūrusi verslo bendruomenė atras modernios darbo vietos bei Naujamiesčio – vieno perspektyviausių sostinės rajonų – privalumus ir kartu pagyvins šią miesto teritoriją“, – sako Aurimas Martinkėnas, „Galio Group“ komercinių projektų direktorius. 

Fojė

Verslo centras „Wave“ turi energinio naudingumo A klasę ir itin gerą BREEAM įvertinimą. Iki 10 proc. jame sunaudojamos elektros energijos bus pagaminama ant pastato stogo sumontuotoje saulės elektrinėje. Be to, dviejų lygių požeminėje aikštelėje įrengta 16 vietų elektromobiliams įkrauti, taip pat dviračių ir paspirtukų saugykla, persirengimo kambariai su dušais.

Verslo centro „Wave“ statybos užbaigtos 2020 m. rugsėjo mėnesį. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.