„Swedbank“ suteikė 30 mln. eurų paskolą „Teltonikos“ pagrindinio biuro statyboms

2022-05-26

„Swedbank“ suteikė 30 mln. eurų finansavimą „Teltonikos“ įmonių grupei priklausančiai bendrovei „Power Group Property S14“, kuri šiuo metu vysto pagrindinės grupės būstinės Saltoniškių g. 14, Vilniuje projektą. Naujojo A+ energinės klasės biurų pastato bendras plotas sieks beveik 18 tūkst. kv. m.

vizualizacija


 
„Plėtodama ir gamindama pažangias skaitmenines technologijas, „Teltonika“ svariai prisideda prie Lietuvos technologijų sektoriaus plėtros, inovatyvių ir aukštos pridėtinės vertės produktų kūrimo ir šalies eksporto potencialo didinimo. Vertiname ligšiolinį ilgalaikį bendradarbiavimą su šia įmonių grupe ir tikimės, kad mūsų suteiktas finansavimas prisidės prie įmonės ilgalaikių investicinių planų ir plėtros tikslų“, – sako „Swedbank“ verslo klientų tarnybos vadovas Antanas Sagatauskas.
 
Tai ne pirma paskola, kurią „Swedbank“ pastaruoju metu suteikė „Teltonikos“ įmonių grupei. Iki šiol bankas yra suteikęs 28,5 mln. eurų trumpalaikį limitą šios grupės įmonei „Teltonika EMS“, kuris šių metų gegužės pradžioje buvo pratęstas tolimesniam apyvartinio kapitalo finansavimui.

vizualizacija2


 
„Tai bus centrinis „Teltonikos“ biuras, iš kurio koordinuosime regioninių padalinių veiklą visame pasaulyje, todėl šis projektas yra svarbus visai mūsų įmonių grupei. Sutelkdami padalinių valdymą vienoje vietoje efektyvinsime veiklą, o statydami modernų pastatą norime suteikti pačias geriausias darbo sąlygas savo darbuotojams. Mūsų poreikiams pritaikytos biuro erdvės užtikrins šiuolaikišką ir komfortišką darbo aplinką, todėl galėsime dar efektyviau bendrauti su kolegomis iš skirtingų „Teltonikos“ įmonių. Sklandus bendradarbiavimas su „Swedbank“ yra vienas iš veiksnių, kuris užtikrins, kad šis projektas būtų įgyvendintas pagal planą“, – sako „Teltonikos“ finansų vadovas Artūras Kazėnas.
 
„Teltonikos“ pagrindinės būstinės statybas planuojama užbaigti iki 2023 m. pabaigos, jose turėtų įsikurti iki 500 įmonės darbuotojų.
 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.