„Swedbank“ - geriausias susijungimų ir įsigijimų (M&A) sandorių patarėjas Baltijos šalyse

„Swedbank“ įteiktas geriausio susijungimų ir įsigijimų (M&A) sandorių patarėjo Baltijos šalyse apdovanojimas. Vertinimo komisija, kurią sudarė investavimo ir finansų ekspertai, mokslininkai ir žiniasklaidos atstovai, pripažino „Swedbank“ geriausiu susijungimų ir įsigijimų srityje, remdamasi  „Mergermarket“ duomenimis. Apdovanojimas įteiktas „Mergermarket“ Europos apdovanojimų metu Londone šių metų gruodžio mėnesį.

„Didžiuojamės gavę šį apdovanojimą, kuriuo įvertinti mūsų Baltijos šalių investicinės bankininkystės komanda ir mūsų klientai, su kuriais dirbome šiais metais. „Swedbank“ yra investavimo paslaugas Baltijos ir Šiaurės šalyse teikiantis bankas, ir mes toliau sieksime būti aukščiausius standartus taikančiu savo srities lyderiu“, – sako Jonas Kvedaravičius, „Swedbank“ investicinės bankininkystės departamento vadovas.

„Swedbank“ investicinės bankininkystės padalinys Baltijos šalyse veikia įmonių finansų, kapitalo rinkų ir skolos kapitalo rinkų srityse.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.