„Swedbank“ − „Euromoney“ įvertinimas už geriausias privačiosios bankininkystės paslaugas

2020-02-19

Įtakingas tarptautinis kapitalo ir finansų rinkų leidinys „Euromoney“ pripažino banką „Swedbank“ geriausiai privačiosios bankininkystės paslaugas teikiančiu banku Lietuvoje. „Swedbank“ pirmą vietą Lietuvoje užėmė iš viso 11 privačiosios bankininkystės paslaugų kategorijų.

„Paklausa privačiosios bankininkystės paslaugoms Lietuvoje didėja. Džiaugiamės pripažinimu, kuris įpareigoja užtikrinti mūsų klientams galimybes naudotis visapusiais ir novatoriškais turto valdymo sprendimais. Nuolat siekiame, kad mūsų teikiamos privačiosios bankininkystės paslaugos atitiktų reikliausių klientų lūkesčius“, – sako „Swedbank“ Privačiosios bankininkystės departamento vadovas Andrius Šuminas.

„Swedbank“ pelnė aukščiausius įvertinimus už privačiosios bankininkystės, finansų rinkų, tvaraus investavimo, analizės ir turto alokacijos ir kitas paslaugas, taip pat jis pripažintas geriausiai verslo savininkų poreikius aptarnaujančiu banku.

„Swedbank“ privačiosios bankininkystės paslaugas Lietuvoje teikia nuo 2002 metų.

Jungtinės Karalystės verslo ir finansų leidinys „Euromoney“ kasmečius privačiosios bankininkystės rinkos dalyvių vertinimus atlieka nuo 1992 metų. Sudarant reitingus, apklausiami privačiosios bankininkystės srities atstovai ir turto valdymo specialistai, kurie vertina savo pagrindinius konkurentus.

Šį kartą vertinime dalyvavo 791 finansų įstaiga, vertinimai parengti remiantis daugiau kaip 2 tūkst. finansų rinkos specialistų atsakymais.

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.