Kaip augančio verslo problemas paversti galimybėmis? | Smulkaus verslo akademija

2023-03-01

Nuosavas verslas pažėrė šūsnį iššūkių ir pasėjo abejonės sėklą, ar pajėgsite juos įveikti? „Swedbank“ turi jums žinią – #KiekvienasGali! 

Patikėkite savo galia veikti – klausykitės nuotolinių smulkaus verslo akademijos pranešimų ir sužinokite, kaip augančio verslo problemas paversti galimybėmis! Per šešias savaites mūsų suburti ekspertai atrakino net 5, smulkų verslą stiprinančias temas. Nuo strategijos kūrimo iki finansų valdymo.

O šį kartą kviečiame Jus į „Smulkaus verslo akademijoje“ dalyvavusių 10 verslininkų pasiekimų vakarą. Jūsų laukia įkvepiančios dalyvių ir mentorių diskusijos, kurių metu jie savo dalinsis patirtimi ir atradimais. Taip pat išgirsite 10 istorijų, kokius žingsnius planuoja žengti akademijos dalyviai savo verslo augimo link.

„Smulkaus verslo akademijos“ finalo programa:

  • Kokias galimybes tvarumas atveria smulkiajam verslui? Pranešėja - Greta Monstavičė, „Katalista Ventures” įkūrėja ir generalinė direktorė
  • Diskusija „Kas lemia smulkaus verslo augimą?“ Pranešėjai: Sergej Artemiuk, „ACME grupė“ direktorius, Indrė Mikeškaitė, „ MUR MUR apranga“ vadovė, Mindaugas Kanapickas, „Elverta“ vadovas, Dovilė Končak, „RAIT Group“ generalinė direktorė. Moderatorė – Rasa Verkauskaitė-Kazanskienė, „Swedbank“ smulkių verslo klientų ir rinkodaros vadovė
  • Pasiekimų pristatymai ir apdovanojimai
     



„Swedbank“ smulkaus verslo akademija yra šešių savaičių verslo stiprinimo programa, kurioje 10 atrinktų smulkiųjų verslininkų, padedami verslo lyderių ir mentorių, identifikuoja savo bendrovėse kylančius iššūkius ir ieško tinkamų būdų juos išspręsti. Kas savaitę vykstančių ir visuomenei atvirų pranešimų ciklas yra viena iš šios programos dalių.
„Kiekvienas gali“ – tai „Swedbank“ projektas, skirtas tam, kad padėtų smulkiesiems Lietuvos verslams sparčiau augti bei tobulėti. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.