Biudžeto planavimas. II dalis

 

Kas yra biudžetas ir kaip jį valdyti šioje pamokoje nuotaikingai išsiaiškinti padės Ignas Lelys bei prekinio ženklo „briedisTU“ įkūrėjas Ignas Klėjus. Ignas dar 19-os metų su broliu, kuriam tuo metu buvo 16-a, įkūrė savo prekinį ženklą, todėl turėjo įgyti daug biudžeto valdymo žinių. Įsijunk dviejų Ignų pokalbį: čia pavyks ne tik išgirsti svarbių žinių apie biudžeto valdymą, tačiau galbūt gauti ir įkvėpimo nuosavam verslui! Jei turi minčių apie nuosavą verslą, Ignas turi tau patarimų.

Pamokos pabaigoje Igno laukia iššūkis – paskirstyti 600 eurų biudžetą viso mėnesio poreikiams maistui, transportui, pramogoms ir t.t. Pažiūrėk ir įvertink, ar biudžetą suplanuotumei geriau už Igną!

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.