Biudžeto planavimas. III dalis

 

Kiekvieno mūsų kelias į finansinę nepriklausomybę prasideda nuo aiškaus supratimo, kokias pajamas gauname bei kur jas išleidžiame. Tai suprasti padeda nuoseklus finansų planavimas, kitaip vadinamas biudžeto valdymu. Kol kas tau netenka valdyti savo biudžeto, visas gaunamas pajamas gali taupyti. Tačiau su biudžeto valdymu susiduria tavo tėvai.

Kuo anksčiau pradėsi domėtis finansais, tuo lengviau bus su jais elgtis ateityje. Kaip tai padaryti? Jau šiandien klausk savo tėvų, kaip jie valdo savo finansus, domėkis viskuo, kas tave supa ir nė pats nepastebėsi, kaip žingsnis po žingsnio tapsi finansiškai raštingas. Labai tikimės, kad po šios pamokos išgirdęs žodžius „biudžeto valdymas“ jau tikrai žinosi, apie ką kalbama. Žinoma, biudžeto valdymu šiuo metu rūpinasi tavo tėvai, tačiau netrukus ateis metas, kai tai taps ir tavo užsiėmimu bei rūpesčiu. Jei nori gyvai susipažinti su dar daugiau temų, atvyk į „Finansų laboratoriją“!

Registracija apsilankymui: www.finansulaboratorija.lt.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.