Skolinimasis. III dalis

 

Skolinimo sistema veikia daugybę metų. Pasiskolinę mes galime greičiau įsigyti būtinus ir norimus daiktus ar paslaugas. Tačiau gerai apsvarstyk skolinimosi tikslą, paklausk savęs, ar dalykas, kuriam skoliniesi, truks ilgiau nei paskolos mokėjimo laikotarpis. Skolintis kelionėms ar šventėms gali būti išties skausminga, tačiau paskola norint įsigyti kompiuterį ar susimokėti už studijas suteiks pridėtinės vertės tavo gyvenimui.

Norėdamas pasiskolinti, nepamiršk, kokia svarbi yra tavo kredito istorija. Nesugadink jos neapmokėtomis telefono, interneto sąskaitomis, prisiimtais greitaisiais kreditais. Taip pat prisimink, kad paskolos kaina – ne tik pasiskolinta suma, tai yra ir palūkanos bei paskolos administravimo mokesčiai. Nepamišk jais pasidomėti prieš sudarant sutartį.

Tikiuosi, kad šioje pamokoje sužinojai daug naudingų dalykų, ir prireikus pasiskolinti, žinosi, kas sudaro paskolos kainą bei kaip bus skaičiuojami paskolos administravimo mokesčiai. Dar daugiau naudingų žinių gali rasti „Finansų laboratorijos“ puslapyje. Kviečiame tave atvykti ir į ekskursiją „Finansų laboratorijoje“ kurioje pats galėsi išbandyti visus liečiamus ekranus ir su taupymo, planavimo, išteklių temomis susipažinti plačiau. Registruokis su savo klase ar kursu ir lauksime tavęs atvykstant!

Registracija apsilankymui: www.finansulaboratorija.lt.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.