Kazimieras Zaveckas paskirtas „Swedbank“ Lietuvoje valdybos nariu

2021-03-23

Gavusi Europos centrinio banko pritarimą, „Swedbank“ Lietuvoje stebėtojų taryba paskyrė Kazimierą Zavecką valdybos nariu. K. Zaveckas nuo praėjusių metų lapkričio mėnesio vadovauja „Swedbank“ Lietuvoje Atitikties tarnybai. 

K. Zaveckas turi sukaupęs patirties atitikties ir teisės srityje. Anksčiau jis yra vadovavęs SEB banko Lietuvoje ir Baltijos šalių Atitikties tarnyboms bei šio banko Teisės tarnybai, taip pat yra dirbęs Tarptautiniame valiutos fonde, LR Draudimo priežiūros komisijoje. 

K. Zaveckas turi teisės daktaro laipsnį Mykolo Romerio universitete, šiame universitete dėsto paskaitas. Jis taip pat yra kelių Lietuvos bankų asociacijos komitetų narys.

Iš viso „Swedbank“ Lietuvoje valdybą sudaro aštuoni nariai. Organizaciją palikus Dovilei Grigienei, valdybos pirmininko pareigas šiuo metu laikinai eina „Swedbank“ Finansų tarnybos vadovas Remy Salters.

Kazimieras Zaveckas

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.