„Swedbank“ finansuos „Baltic Agro Machinery“ klientų techniką

2023-02-01


„Swedbank“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su žemės ūkio ir statybų technikos prekybos bendrove „Baltic Agro Machinery“, priklausančia Danijos įmonių grupei „Danish Agro“, ir tapo pagrindiniu įmonės parduodamos technikos finansuotoju. „Swedbank“ lizingo sąlygomis galės pasinaudoti bendrovės klientai, įsigyjantys jos parduodamą techniką.
 

vizualas


 
„Baltic Agro Machinery“ atstovauja žinomiems specializuotos technikos gamintojams. Tai pirmas kartas, kai mūsų bankas bendradarbiauja su tokia technikos prekybos bendrove, kuri yra viena didžiausių specializuotos technikos pardavėjų Baltijos šalyse ir savo srityje yra sukaupusi ilgametę patirtį. Sieksime iš šios bendrovės techniką įsigyjantiems klientams pasiūlyti palankiausias rinkoje finansavimo sąlygas“, – komentuoja „Swedbank“ lizingo vadovė Monika Cemnolonskienė.
 
Pasak „Swedbank“ atstovės, ūkininkų finansavimas kasmet nuosekliai auga. Remiantis „Swedbank” duomenimis, bendra šalies ūkininkams suteikta paskolų bei lizingo suma praėjusiais metais buvo 12 proc. didesnė nei 2021 metais. Dažnai ūkininkai finansavimą naudoja būtent žemės ūkio technikos įsigijimui.
 
„Baltic Agro Machinery“ atstovauja žemės ūkio ir statybų sektoriuje gerai žinomiems prekės ženklams, tokiems kaip „Claas“, „Kubota“, „Kobelco“, „Ponsse“ ir kitiems.
 

vizualas


 
„Tikime, kad susitarimas su „Swedbank“ bus naudingas mūsų klientams ir suteiks galimybę sklandžiai ir palankiomis sąlygoms įsigyti jiems reikalingą techniką. Nepaisant pastaruosius kelerius metus stebimų ekonomikos iššūkių, sritys, kuriose naudojama mūsų parduodama technika, stabiliai auga ir išlaiko tolesnį plėtros potencialią“, – sako bendrovės „Baltic Agro Machinery“ generalinė direktorė Lina Kapčinskienė.
 
Per metus „Baltic Agro Machinery“ Baltijos šalyse parduoda daugiau kaip 1 tūkst. naujos ir naudotos specializuotos technikos. Per 2021 m. bendrovė Lietuvoje pardavė 554 vnt., Latvijoje 481 vnt., o Estijoje – 368 vnt. technikos.
 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.