„Swedbank“ tampa pagrindiniu „City Service“ grupės finansiniu partneriu Baltijos šalyse

2023-12-06

„Swedbank“ suteikė 18,9 mln. eurų finansavimą įmonių grupei „City Service“ SE, kuri Lietuvoje ir Latvijoje valdo „Mano Būstas“ ir „City Service“ vardu veikiančius pastatų administravimo ir valdymo veikla užsiimančius verslus. Suteikiamas finansavimas bus skirtas refinansuoti „City Service“ grupės įsipareigojimus kitose finansinėse institucijose bei tolimesnei grupės plėtrai. 

„Visada džiaugiamės galėdami dirbti su savo srities lyderiais. Šiuo sandoriu su pirmaujančia savo sektoriuje bendrove „City Service“ žengiame reikšmingą žingsnį į pastatų valdymo bei integruotų pastatų priežiūros paslaugų sektoriaus finansavimą. „City Service“ grupės pasitikėjimas mumis atveria kelią į ilgalaikį bendradarbiavimą bei stiprina „Swedbank“ pozicijas Verslo bankininkystės rinkoje“, – sako „Swedbank“ Lietuvoje Valdybos narys, Verslo klientų tarnybos vadovas Ignas Mačeika.

Apie „City Service“ SE

„City Service“ SE yra holdinginė bendrovė, valdanti vieną didžiausių pastatų ir nekilnojamojo turto valdymo bei integruotų pastatų priežiūros paslaugų įmonių grupių Europoje. Grupei priklausančios bendrovės užsiima pastatų ūkio valdymo proceso administravimu, inžinerinių sistemų priežiūra ir remontu, energetinių išteklių valdymu ir renovacija, pastatų techniniu ir energetiniu auditu, patalpų ir teritorijų valymu bei priežiūra, teikia IT, degalinių priežiūros ir skolų administravimo paslaugas. Viena esminių Grupės įmonės veiklos krypčių – kurti ir teikti klientams mokslo bei dirbtinio intelekto sprendimais grįstus energijos resursų taupymo sprendimus.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.