Utenoje duris atvėrė naujas „Swedbank“ padalinys

2022-01-20

Uteniškiai ir miesto svečiai jau gali apsilankyti į naują vietą persikėlusiame „Swedbank“ klientų aptarnavimo centre. Banką ir ištisą parą veikiančią savitarnos erdvę Utenoje nuo šiol galima rasti adresu Aušros g. 45. 

„Naujuosius metus pradedame atnaujindami mūsų banko padalinį Utenoje – jis perkeltas į daugeliui uteniškių patogesnę vietą, kurią bus paranku pasiekti ir automobiliu, ir pėsčiomis. Naujasis padalinys įrengtas pagal naują modelį, todėl tikimės, kad šie pokyčiai prisidės prie dar geresnės klientų aptarnavimo patirties“, – sako Jūratė Gumuliauskienė, „Swedbank“ klientų aptarnavimo tarnybos vadovė.

Utenos Swedbank


Pasak jos, naujovės lankytojų laukia užsukus ir į padalinio vidų. Visų pirma, banko klientų aptarnavimo centras tapo erdvesnis, tad ir klientams, ir darbuotojams bus daugiau erdvės.

„Padalinio interjeras įrengtas pagal naujausią „Swedbank“ padalinių koncepciją. Interjero ir baldų detalėse dominuoja skandinaviškas stilius, kuris išsiskiria natūraliomis ir tvariomis medžiagomis, naudojama medžio faktūra, padalinio interjerą pagyvina gyvos gėlės“, − komentuoja J. Gumuliauskienė. 

Padalinio darbo laikas nesikeičia – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio klientai bus aptarnaujami 9 val. − 17 val., o penktadieniais viena valanda trumpiau iki 16 val. Verta prisiminti, kad norint užsukti į banko padalinį konsultacijos, reikalinga išankstinė registracija internetu arba telefonu.

Pasak „Swedbank“ atstovės, nors savaitgaliais ir švenčių dienomis padalinys nedirba, tačiau klientai čia gali rasti ištisą parą veikiančią savitarnos erdvę, kurioje yra įrengtas bankomatas ir interneto banko terminalas.

„Pastebime, kad vis didesnė dalis gyventojų banko paslaugomis naudojasi internetu arba per išmaniuosius telefonus. Nepaisant to, fizinis banko padalinys, kuriame kiekvienas klientas gali pasikonsultuoti jam aktualiais finansiniais klausimais, išlieka svarbus. Todėl rūpinamės, kad čia užsukęs klientas visada jaustųsi jaukiai, o mūsų specialistai galėtų jam suteikti vertingų patarimų“, – sako J. Gumuliauskienė.

„Swedbank“ klientų aptarnavimo centre Utenoje klientus aptarnaus 6 darbuotojai. Padalinio patalpose dirbs ir kitų padalinių darbuotojai, atliekantys su tiesioginiu klientų aptarnavimu nesusijusias funkcijas.

Utenos Swedbank

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.