„Kiekvienas gali“ tampa smulkųjį verslą telkiančia bendruomene

2021-03-22

„Swedbank“ iniciatyva „Kiekvienas gali“ atsinaujina ir tampa smulkųjį verslą stiprinančia bendruomene, kurios tikslas – padėti smulkioms šalies įmonėms sparčiau augti ir tobulėti. Iniciatyva ir toliau kvies bendruomenės narius dalyvauti virtualiuose renginiuose, pasirūpins informacijos apie jų produktus ir paslaugas sklaida bei dalysis naudingomis žiniomis.

„Per pastaruosius metus smulkiajam verslui teko atlaikyti itin didelius išbandymus. Pristatydami atnaujintą iniciatyvą „Kiekvienas gali“ norime parodyti, kad smulkiųjų verslų savininkai yra ne vieni, ir pakviesti juos prisijungti prie bendruomenės. Girdime iš pačių verslo klientų bei matome iš apklausų, kad smulkiajam verslui yra aktualios galimybės plėsti verslo kontaktų ratą, didinti verslo matomumą, laiku gauti aktualią informaciją. Kitaip tariant, girdime, kad smulkiam verslui reikia bendruomenės, kuri būtų orientuota į verslą, į verslo stiprinimą ir palaikymą. Būtent tokią ir kuriame „Kiekvienas gali“ bendruomenę“, – sako „Swedbank“ Smulkių verslo klientų ir rinkodaros skyriaus vadovė Rasa Verkauskaitė-Kazanskienė.

„Kiekvienas gali“ toliau bendradarbiauja su portalu „15min.lt“, kuriame bus galima rasti reguliariai atnaujinamų verslui aktualių temų, paskaityti įžvalgų apie naujausias tendencijas ar gauti tiesioginių patarimų iš savo sričių ekspertų. Šį pavasarį atsinaujins ir bendruomenės polapis „Swedbank“ svetainėje. 

Iniciatyvos naujienas ir toliau bus galima patogiai sekti jos „Facebook“ paskyroje. Be to, per šią paskyrą bus reguliariai transliuojamos diskusijos verslams aktualiomis temomis, pristatomos bendruomenės narių sėkmės istorijos.

Šįmet kartą per pusmetį pasirodys specialūs „Smulkaus verslo gidai“. Juose bus galima susipažinti su naujausiais įmonių apklausos rezultatais ir sužinoti, ką įvairiais aktualiais verslo valdymo klausimais galvoja kiti smulkių įmonių savininkai. Giduose taip pat bus pateikiama susisteminta informacija ir ekspertų patarimai verslo finansavimo, teisės, e. komercijos ar skaitmeninės rinkodaros temomis.

Dar viena naujovė – ištisus metus internete vykstanti „Kiekvienas gali“ mugė, kur smulkieji verslininkai galės pristatyti savo e. parduotuves ir taip užsitikrinti papildomą pirkėjų srautą. Metų pabaigoje planuojama surengti didesnio masto Kalėdų mugę, kurioje galės dalyvauti keli šimtai bendruomenės narių.

„Kiekvienas gali“ vienija apie 2 500 smulkiųjų verslų Lietuvoje. Kviečiame visas smulkiąsias įmones jungtis prie šios vis augančios bendruomenės. Visą informaciją, kaip tai padaryti, rasite čia.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.