Asmens duomenų tvarkymas ir bankininkystė: paneikime mitus konkrečiais pavyzdžiais

2021-10-29

Sklando įvairių nepagrįstų mitų apie asmens duomenų naudojimą bankininkystėje. Jau anksčiau atrinkome penkis dažniausius ir faktais juos paneigėme. Tačiau griauti mitus niekada nėra paprasta, ypač tokioje srityje, kuri susijusi su asmens duomenų saugumu.

Suprasdami, kad daliai žmonių žinių apie duomenų apsaugos svarbą dar trūksta, nuolat stengiamės jas plėsti. Esame parengę atskirą straipsnį, kuriame detalizuojame, kokius Jūsų duomenis bankas naudoja ir kaip užtikrinamas jų saugumas.

Tačiau vieniems žmonėms neabejotinai lengviau viską suprasti, skaitant ir analizuojant informaciją, o kitiems – per konkrečius video formatu matomus pavyzdžius. Spauskite mygtuką „play“ ir greitai, paprastai bei suprantamai praplėskite arba įtvirtinkite savo žinias apie asmens duomenų naudojimą bankininkystėje.


Geriau pažindami savo klientą, galime pateikti jo finansinę situaciją geriausiai atitinkantį asmeninį pasiūlymą. Daugiau informacijos apie asmeninius pasiūlymus ir kodėl šiek tiek skiriasi kiekvieno iš mūsų interneto bankas, skaitykite čia.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.